Wat doen facings met tanden?

Tandfacings zijn dunne schildjes die de tand bedekken. Hierdoor oogt uw gebit na een behandeling witter, rechter en mooier. Er bestaan directe en indirecte facings voor de tanden. Het verschil? Bij een indirecte facing maakt de tandtechnicus het schildje. Meer weten over beide methodes? Lees er alles over op deze website of stel uw vraag tijdens een intakegesprek. Tand-facings zijn een simpele, betaalbare en effectieve oplossing voor esthetische tandproblemen. Wij maken de stralende witte glimlach bereikbaar voor iedereen. Het plaatsen van kronen is tijdrovend, ingrijpend en ook nog eens kostbaar. Als gespecialiseerde praktijk voor esthetische tandheelkunde hebben wij voldoende kennis en ervaring om u goed van dienst te zijn. 


Voor een eerlijke prijs en optimale kwaliteit verandert niet alleen uw  lach maar daarmee ook uw zelfvertrouwen

Een Tandarts in Amsterdam nodig?  Wij zijn een moderne en betaalbare tandartspraktijk in Amsterdam. Onze tandartsenpraktijk in Amsterdam kenmerkt zich door het gebruik van patientvriendelijke oplossingen voor tandproblemen. Wat we daar onder verstaan? We kiezen altijd de oplossing die u maximaal resultaat oplevert, zonder in te leveren op kwaliteit. Duidelijke voorbeelden : Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk op deze website voorbeelden uit onze tandartspraktijk te Amsterdam. U ziet heldere foto’s en een duidelijke uitleg wat we bij de patient hebben gedaan. We zijn niet alleen ervaren vakspecialisten, we zijn ook betrokken bij uw geestelijk welzijn. Dat betekent dat we speciale aandacht geven aan mensen met angst voor de tandarts. Kortom: voor goede, ervaren en innovatieve tandheelkunde in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres

In TV-Programma’s zo als ” make me beautiful ” of ” total makeover ” worden de patienten zeer mooie gebitten aangemeten als onderdeel van een totale lichaams-perfectionering. In de hedendaagse tandheelkunde is bijna  alles mogelijk echter er wordt in die programma’s gesuggereerd alsof een grote (lees dure) aanpak de enige mogelijkheid is. Niets is minder waar. Aan die totale aanpak, waar het vaak gaat om meer dan 6 facings of  porseleinen kronen, hangt ook een hoog prijskaartje.  In onze praktijk beheersen wij deze technieken ook. Er zijn echter meer, vaak even mooie, mogelijkheden die voor een veel lager tarief te realiseren zijn. Wij denken dan aan de ” direct facing ” methode (composiet facing),  een techniek die niet voor iedere tandarts is weggelegd omdat een jarenlange ervaring en studies een vereiste zijn. Deze techniek wordt alleen met succes toegepast door tandartsen die speciaal hiervoor zijn opgeleid. Het aantal tandartsen die deze techniek goed beheerst zijn schaars en moeilijk te vinden. Op deze site wordt U duidelijk uitgelegd hoe deze techniek wordt toegepast waarbij meerdere illustraties uit onze praktijk worden getoond. Onze chef de Clinique, Dr. Herman Smalhout, is jarenlang werkzaam geweest bij de Universiteit van Amsterdam (het huidige ACTA) bij de afdeling conserverende en esthetische-tandheelkunde.

esthetische tandheelkunde